Alpha Prémium
a Beteg Gyermekekért Alapítvány


Mert minden nagy célhoz sok kis lépésen át vezet az út!

Vannak családok, ahol küzdelmes évek sora előzi meg a gyermek első szavát, első lépését, és vannak gyerekek, akik egy pillanat alatt veszítik el már meglévő képességeiket és kell nekik mindent a nulláról kezdeni. Van, ahol van remény a gyógyulásra és van, ahol nagyon kevés. De minden szülő, akinek beteg a gyermeke, ugyanazért küzd, hogy a gyermekéből minél önálóbb és önellátóbb felnőttet neveljen. Ezért minden napjuk, percük, pillanatuk arról szól, hogy gondoskodjanak, gondozzanak, fejlesszenek, nevettessenek és rengeteg pénzt keressenek, azért, hogy megteremtsék a legmodernebb gyógykezelések lehetőségét a gyógyulás reményének növelése érdekében. Ezeknek a gyerekeknek, családoknak szeretnénk segítő kezet nyújtani, hogy növeljük a lehetőségeik tárházát, enyhítsük a terheiket, segítsünk nekik, mert szükségük van rá és mi, egészséges emberek tudunk értük tenni.

Ennek a gondolatnak a mentén született meg az ötlet, hogy létrehozzunk egy alapítványt, mely cégünk az Alpha Prémium Kft. mint fő támogatónk rendszeres adományaira támaszkodva lehetővé teszi, hogy munkánkkal segítsük ezeket a nehéz sorsú családokat. Mi hárman – Kovács-Máté Bernadett, Kovács Gábor és Dr. Ecsedi László kurátorok szabadidőnkben, szabad kapacitásainkat kihasználva, önkéntesen igyekszünk segíteni a rászoruló gyerekeknek / családoknak, felhasználva az Alpha Premium Kft. anyagi támogatását és kapcsolatrendszerét. Hiszünk benne, hogy munkánkkal és támogatásunkkal minden gyermeknek és családnak segítünk megtenni egy lépést a célja felé. Az Ő életükben minden egyes lépés megtétele nagy erőfeszítés, minden egyes cél elérése hatalmas siker és mi egészséges emberek munkánkkal segíthetünk nekik az élhetőbb jövő elérésében.

Így, ha kapcsolatban állsz velünk és egyetértesz a céljainkkal vagy még nem ismersz minket, de tetszik a bemutatkozónk és van lehetőséged, kedved támogatni a munkánkat, kérlek keress minket a lenti elérhetőségek egyikén.


Alpha Prémium
a Beteg Gyermekekért Alapítvány | Támogatottaink


Mert minden nagy célhoz sok kis lépésen át vezet az út!

Hendawy Angel


Angel egy életvidám, angyali kislány, aki nagyon szeret színezni és biciklizni is. Korosztályához hasonlóan sok minden érdekli, ugyanakkor jóval nehezebb helyzetben van.

2011. december 31-én látta meg a napvilágot a terhesség 27. hetében. Angel 65 dekával és 32 centiméterrel született, és 116 nap után hagyhatta el a pécsi kórházat és térhetett haza családjához Körmendre. Kálváriája ekkor kezdődött - agyi bénulással diagnosztizálták az orvosok, mindkét fülére szinte teljesen siket volt - ami miatt beszélni sem tanult meg - és mozgásában is korlátozott. A család mindent megtett a kislány fejlesztéséért, hetente több alkalommal vitték terápiákra, foglalkozásokra, például tornára, lovaglásra, úszásra. Angyalkában hatalmas akarás és küzdés van, mindent végigcsinált. Ötéves korától óvodába járt, jelenleg pedig harmadik osztályos, kitűnő tanuló Zalaegerszegen egy speciális iskolában. Mára már a fülét is megműtötték, így egy hallókészülék segítségével hall és néhány egyszerű szót is ki tud mondani. A szerettei összefogásának köszönhetően megtanult motorozni és egy speciális biciklin biciklizni is, de a család leghőbb vágya, hogy önállóan tudjon járni.

Hosszas kutatást követően sikerült megoldást találni. Az életminőség javulásához egy budapesti rehabilitációs központ robotterápiás orvostechnikai eszköz segítségével kínál járásterápiát az Angelhez hasonló állapotú gyerekeknek.

2022-ben a kislány kipróbálhatta az eszközt, amit egy hosszú, 150 órás terápia követett. Mivel Angel állapotára jótékony hatással volt a dinamikus testtömeg-támogató rendszer, ezért a folytatásra idén került sor, melyben az Alpha Prémium a Beteg Gyermekekért alapítvány 25 óra robotterápiás foglalkozással (750.000 forint) támogatta Angelt.

Angel javulásáról további információk Angyalka léptei Facebook-csoporton olvashatók.

Angyalka léptei Facebook-csoport


Alpha Prémium
a Beteg Gyermekekért Alapítvány | Adományozóink


Mert minden nagy célhoz sok kis lépésen át vezet az út!


Kapcsolat/impresszum

Alpha Prémium a Beteg Gyermekekért Alapítvány


Adószám: 19316303-1-07
Számlaszám: 11702012-21452354-00000000 (OTP Bank Nyrt.)
Képviselő: Kovács-Máté Bernadett
Kuratórium tagjai: Kovács-Máté Bernadett, Kovács Gábor, Dr. Ecsedi László

2462 Martonvásár, Széchenyi István utca 116.
+36-30/279-6689
alphapremiumalapitvany@gmail.com